Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

skin roller


Το LMT Skinroller έχει κατασκευασθεί με στόχο την αύξηση της απορρόφησης ουσιών από το δέρμα και την μηχανική διέγερση του δέρματος . Το Skinroller χρησιμοποιείται μόνο σε υγιές δέρμα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά.
Η δράση του LMT Skinroller στο δέρμα είναι πραγματικά εντυπωσιακή και βασίζεται στην απευθείας μηχανική διέγερση των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο : Οι μικροβελόνες του Skin Roller φτάνουν έως το Xόριο, την στοιβάδα του δέρματος κάτω από την επιδερμίδα, που φιλοξενεί τους Ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν το Κολλαγόνο. H επαναλαμβανόμενη κύλιση του Skin Roller, προκαλεί χιλιάδες αόρατες ‘‘μικρο-οπές’’ στο Χόριο, το οποίο αντιδρά φυσικά παράγοντας Κολλαγόνο. Το Κολλαγόνο εναποτίθεται στο Χόριο και από εκεί ΄΄ανεβαίνει΄΄ στην Επιδερμίδα, και στην αύξηση της απορροφητικότητας των ουσιών από το δέρμα, με αποτέλεσμα να εξαφανίζονται ρυτίδες και ανωμαλίες της επιφάνειας του δέρματος ΟΡΙΣΤΙΚΑ!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Πριν χρησιμοποιήσετε το LMT Skinroller για πρώτη φορά θυμηθείτε πως:
ΔΕΝ πρέπει ποτέ να ασκείτε πολλή πίεση! Ακόμα και με πολύ πίεση, οι μικρο-ακίδες δεν πρόκειται να εισχωρήσουν βαθύτερα, ούτε θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα.
ΔΕΝ χρησιμοποιείται στα μάτια και στα χείλη
ΔΕΝ πρέπει να κάνετε κυκλικές κινήσεις
ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ LMT Skinroller ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ!
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ LMT Skinroller
Πρέπει να αποφεύγεται η επαφή του Skinroller με οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια και γενικά πρέπει κανείς να είναι τόσο προσεκτικός απέναντι το Skinroller όσο θα ήταν απέναντι σε ένα κοινό αυγό! Η χρήση Cidex, Φορμαλδεΰδης και άλλων ισχυρών διαλυμάτων ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρό ερεθισμό του δέρματος. Δεν μπαίνει σε κλίβανο. Καθαρίζεται με νερό και αποστειρώνεται με απλό αντισηπτικό.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
1) Δεν συνίσταται η χρήση του Skinroller σε δέρμα που έχει εκτεθεί πρόσφατα σε έντονη ηλιοφάνεια.
2) Δεν συνίσταται η χρήση του σε δέρμα που νοσεί.
3) Δεν επιτρέπεται η χρήση του από παιδιά.
4) Το LMT Skinroller είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλο άτομο πλην του κατόχου του.
5) Η χρήση του LMT Skinroller σε συνδυασμό με σκευάσματα που περιέχουν Retinol ή έκδοχα αυτής αυξάνει την φωτοευαισθησία του δέρματος.
6) Δεν επιτρέπεται η χρήση του στα μάτια και στα χείλη
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες από την χρήση του LMT Skinroller Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του είναι φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμα.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Απολυμάνετε το Roller και την περιοχή που θα κάνετε την θεραπεία
2. Καθαρίστε καλά το δέρμα .
3. Εφαρμόζουν τις κατάλληλες κρέμες και θρεπτικές ουσίες στο δέρμα
4. Ωθήσετε οριζόντια, κάθετα και διαγωνίως τουλάχιστον 4 - 5 φορές σε όλη την περιοχή της θεραπείας και να διατηρήσετε την ίδια ταχύτητα και την ίδια πίεση.
5. O συνολικός χρόνος της διαδικασία δεν πρέπει να είναι περισσότερος από 10 λεπτά.
6. Ποτέ μην κάνετε κυκλική κίνηση
7. Βλέπε διάγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου